Lezingen 
Andy van der Meijde heeft veel ervaring opgedaan in zijn turbulente carrière zowel op als naast het voetbalveld. Deze levenslessen wil hij met anderen delen om ze hiervoor te bewaken. Hij is daarom als spreker inzetbaar voor lezingen en presentaties bij bijvoorbeeld bedrijven of voetbalverenigingen. Met een lange voetbalcarrière achter zich met veel ups en downs kan hij de aanwezigen een inspirerend levensverhaal vertellen doorspekt met humor en anekdotes maar met een duidelijke boodschap. Dit verhaal kan in overleg worden afgestemd op bijvoorbeeld het thema van de bijeenkomst.

Clinics 
Daarnaast is hij te boeken voor clinics bij voetbalclubs waar hij bijvoorbeeld talentvolle kinderen en jongeren (en ouders) met een droom als voetbalprof kan vertellen waar de uitdagingen en valkuilen liggen. In zijn voetbalcarrière zijn veel dingen goed gegaan maar heeft hij ook veel fouten gemaakt. Over deze ervaringen kan hij de aanwezigen veel leren. Na het theoretische deel kan hij een veldtraining verzorgen waar hij ook gebruik zal maken van zijn huidige opleiding als KNVB Jeugdtrainer. Deze clinic kan geheel worden afgestemd op uw wensen.

Radio- en tv-programma’s 
Als tafelheer of andere gastoptredens voor radio-, en tv-programma’s is hij beschikbaar om zijn mening te geven over (voetbalgerelateerde) onderwerpen op de no-nonsense manier zoals we van Andy van der Meijde gewend zijn.

Andere mogelijkheden
Ook staat hij open om te spelen in een tv-spot, het inspreken van een radio commercial, winkelopeningen of het aanwezig zijn bij een evenement.

Management en samenwerkingen:
Puntenslijpen
info@puntenslijpen.nl